Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Hírek /

Kia - Duna Autó Zrt.

A KIA Sorento nyerte az „Az év tömegautója” díjat „Az év közel-keleti autója” versenyen
2015. november: A Kia vadonatúj Sorentója nyerte az „Az év tömegautója” díjat a rangos „Az év közel-keleti autója” (MECOTY – Middle East Car of the Year) versenyen. A 48 nevezett modell közül a Sorento szerezte a legtöbb közönségszavazatot szerte a régióban. Az eredményt az október 29-én Dubaiban megtartott díjátadón jelentették be.

Az elismerés nem sokkal egy a Kia Motors számára mérföldkövet jelentő eredmény bejelentése után érkezett: a cég exportja 2015 augusztusában elérte a 15 millió darabot, ráadásul éppen egy az Egyesült Arab Emírségekbe szállított 2016-os Sorentóval. A Közel-Kelet a Kia legsikeresebb piacainak egyike.„Az év tömegautója” díjjal kapcsolatban Alex Chung, a Kia Motors Közel-keleti és Afrikai régióközpontjának igazgatója így nyilatkozott: „Az a tény, hogy maguk a közel-keleti vásárlók szavaztak ilyen hihetetlen mértékű bizalmat, hatalmas eredmény a Kia minden dolgozója számára, és határozottan arra ösztönöz minket, hogy még jobban odafigyeljünk a térség vásárlóinak igényeire.”

„A díj örömteli mérföldkő a Kia életében, innovációs készségünk elismerése. A Sorento fejlesztésekor kitűzött célokat elértük, a díj igazolja erőfeszítéseinket. Ez a pillanat a megmérettetésben résztvevő többi autó miatt is felemelő számunkra, mert azt mutatja, hogy a Kia komoly versenyben nyert” – nyilatkozta Chung a díj átvétele után.

„Az év közel-keleti autója” (MECOTY) a legtekintélyesebb autóipari megmérettetésnek számít a Közel-Keleten. Az egész világ vezető autómárkái versenyeztek három kategóriában: A csoport (szedán/luxus), B csoport (szabadidő-autó/terepjáró) és C csoport (nagy teljesítményű). A győzteseket neves autós újságírókból álló zsűri választotta ki, tagjai az Egyesült Arab Emírségekből, Kuvaitból, Bahreinből, Libanonból, Jordániából, Katarból és Szaúd-Arábiából érkeztek.

A fotó felirata: Alex Chung, a KIA Motors Közel-keleti és Afrikai Régióközpontjának igazgatója átveszi a MECOTY 2015-ös „Az év tömegautója” díjat.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Soul

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Új Optima

Kia Ceed kombi

Kia Carens

Kia Stonic

Kia Soul EV

Kia Optima PHEV

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk