Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Hírek /

Kia - Duna Autó Zrt.

KIA Soul EV akár 7.999.000 Ft-ért*!


Budapest, október 10. - 2016. október 27-től megnyílik a lehetőség, hogy KIA Soul EV vásárlásához az ügyfelek vissza nem térítendő állami támogatást vegyenek igénybe.
A megpályázható állami támogatás mértéke Soul EV esetén 1.500.000 forint. Ezen felül most a KIA egyedi akció keretén belül további bruttó 460.000 forint árelőnyt biztosít, így 9.959.000 forint helyett 7.999.000 forintért vásárolható meg a Soul EV.

A Soul EV a Kia első globálisan értékesített elektromos autója, 2014-es bevezetése óta egyre több piacon hódít. Az elsősorban városi közlekedésre szánt modell kiváló alternatíva a környezetvédelemre fogékony ügyfeleknek.
A hagyományos, belsőégésű motoros modellhez hasonlóan az elektromos Soul is azonnal felismerhető jellegzetes formájáról. A vidám formaterv és a praktikus, öko anyagokat is felhasználó prémium színvonalú belső tér mellett, kategóriájának egyik legjobb hatótávolságával is büszkélkedhet a Soul EV. Az elméleti hatótáv 212 km, városi-elővárosi üzemben 150-160 km a reális, országúton, autópályán pedig 100-130 km.

Az elektromos Soul különlegessége természetesen nem merül ki a formatervben. A Kia összes modelljéhez hasonlóan, az egyedülálló 7 éves, 150 000 km-es gyári garancia Európában is jár hozzá.

Modellismertető


A márka 'zöldautó-célkitűzései' szerint a Kia 2020-ra piacvezető szerepet kíván betölteni a csekély károsanyag-kibocsátású gépkocsik szegmensében. 

A várakozások szerint az ötéves fejlesztési terv keretében a Kia tovább növeli a fogyasztáscsökkentő technológiák kutatására-fejlesztésére irányuló beruházásokat, és vadonatúj modellekkel, illetve élvonalbeli hajtásláncokkal jelentkezik a nemzetközi piacokon.
A Kia anyavállalata összesen 11,3 milliárd koreai won értékű beruházással segíti az új, környezetbarát modellcsalád fejlesztését, illetve a vállalati CO2-kibocsátás további mérsékléséhez szükséges létesítmények építését. A beruházás várhatóan több ezer új munkahelyet is teremt a márka
belföldi kutatás-fejlesztési részlegeiben.
„A nemzetközi piacokon egyre markánsabb kereslet mutatkozik az elektromos járművek iránt, amit az olaj árának várható emelkedése is felgyorsít.” – mondta Ki-Sang Lee, a Kia Motors Corporation környezetbarát gépjárművek kutatás-fejlesztési központjáért felelős alelnöke. „Az elektromos és
hálózatról tölthető hibrid gépkocsik piaca a következő években intenzív növekedés elé néz. A Kia ezzel a beruházással képessé válhat új termékek és technológiák megvalósítására, és a növekvő kereslet kielégítésére.”

*Az elektromos meghajtású gépjárművek állami támogatásának feltételrendszere egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett ár kizárólagosan tájékoztató jellegű, az nem minősül hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréssel és bővebb tájékoztatással forduljon a KIA Márkakereskedőkhöz. Regisztrált kereskedőink mind az autó kiválasztásában, mind az ügyintézésben teljeskörű segítséget nyújtanak.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia Ceed kombi

Kia ProCeed

Kia Stonic

Kia Optima PHEV

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk