Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Hírek /

Kia - Duna Autó Zrt.

Támogatási megállapodást kötött a Kia és az UEFA Európa-liga


A Kia Motors 2017. augusztus 28-tól az UEFA Európa-liga hivatalos partnere. A hároméves megállapodás a 2018/2019-es szezontól lép életbe és 2021-ig érvényes.

Az UEFA Európa-liga a világ legnagyobb profi bajnoksága – 54 európai ország vesz benne részt, meccseinek TV közvetítései pedig összesen mintegy 980 millió nézőt érnek el. A sorozat hivatalos partnereként a Kia Motors vállalta, hogy 90 autóból álló flottát bocsát majd a szervezők rendelkezésére a sorozat döntőinek idejére 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben. A flotta a szervezőket, a játékvezetőket, a küldötteket és a VIP vendégeket is szolgálja majd.

A Kia Motors és az UEFA közösen elindítja a Trophy Tour-t, amely révén a futballrajongók eljuthatnak az egyes meccsekre (a döntőkre is), sőt a játékosokkal is találkozhatnak. A Kia a fiatalokat is játékra hívja: a szerencsések a bajnokság hivatalos labdahordozójává válhatnak egy-egy szezon teljes időtartamára.

Tae Hyun (Thomas) Oh, a Kia Motors Corporation ügyvezetője elmondta: “Különösen büszkék vagyunk rá, hogy az UEFA-val dolgozhatunk, és osztozhatunk a futball iránti rajongásban, elhivatottságban. Az együttműködés a Kia ismertségének, és elismertségének is jót tesz, hiszen az Európa Liga a világ egyik legizgalmasabb futball sorozata, amely remek lehetőséget biztosít számunkra potenciális új vásárlói rétegek elérésére világszerte.”

Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingvezetője: “A Kiával régóta együtt dolgozunk, és különösen örülünk annak, hogy ezt a kapcsolatot most tovább erősíthetjük. Közösen munkálkodunk majd az új rajongók elérésén, és ebben közösen megszervezett Trophy Tour nevű programsorozatunk is komoly segítségünkre lesz.”

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia Ceed kombi

Kia ProCeed

Kia Stonic

Kia Optima PHEV

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk