Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Modellek / Niro PHEV

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia Niro PHEVÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Ismerje meg az új Kia Niro Plug-in Hybrid változatát. A környezetbarát és divatos autó nagyobb akkumulátorral rendelkezik, mint egy sima hybrid hajtású jármű, így jóval hosszabb távon képesek tisztán elektromos módon működni.
 

 

Design

Az új Kia Niro-n már külsőre látszik, hogy egyedi: LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések teszik különlegessé. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Modern belső tér

A műszerfalon elhelyezett navigációs kijelzőn és a 7”–os supervision műszeregységen mindent nyomon követhet, ami az autó üzemmódját, energiaellátását, töltöttségét illeti. Visszajelzést ad a vezetési stílusról és hatékonyságról is. 

Kis autó, nagy lehetőségekkel

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid nem olyan kicsit, mint amilyennek tűnik! A tágas belső tér tele van a maximális kényelemért és sokoldalúságért felelős jellemzőkkel. Ilyen a 8 irányban állítható vezetőülés, a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések. Egyetlen autó, megannyi lehetőség. Hogy még ennél is többet kínáljon, az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania - legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya - mindennek van helye.

Folyamatos kapcsolatban a világgal

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál.4 Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal5, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról.6,7
 

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk