Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Modellek / Soul

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia SoulÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Friss, vagány és kifinomult külső

IKONIKUS FORMATERV - Az új KIA Soul kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhető, mint valaha - köszönhetően a szembetűnő kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetőségeknek, a megújult hűtőmaszknak, a domborodó sárvédőíveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának.

Ikonikus forma

XENON FÉNYSZÓRÓK + LED TECHNOLÓGIA - Amellett, hogy jól mutatnak, az önállító Xenon fényszórók* erős, éles fényt nyújtva gondoskodnak éjjel a megnövelt menetbiztonságról, míg a LED menetfények nappal világítják meg az utad. Fényerő tekintetében a függőleges állású hátsó LED lámpákra sem lehet panasz.

PUTTONYSZERÜ CSOMAGTARTÓ-KIALAKÍTÁS - A mind kinézetében, mind funkcionalitásában egy puttonyra emlékeztető csomagtartó-kialakítás ízig-vérig városi hangulatot sugároz az utakon. Megkülönböztető, egyedi, ráadásul még nagyobb rakodóteret biztosít.

Belső tér

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ - Lásd a várost új perspektívából - a KIA Soul újgenerációs panoráma napfényteteje még élménytelibbé teszi az utazást.

Panoráma napfénytető

MINŐSÉGI ANYAGOK - A puha tapintású műszerfaltól a magasfényű középkonzolig és a selymes fényű matt króm berakásokig, anyagminőség tekintetében minden a prémium érzést hivatott erősíteni. Mindezt megkoronázza a kategóriában megszokottnál jelentősen nagyobb belső tér nyújtotta luxus.

ÍVES DIZÁJNELEMEK - A kerek sebességváltó gombtól kezdve a kormányon található lekerekített gombokig és a gömbszerűen "lebegő" hangszórókig az ívek játékán alapuló belső tér kialakításánál mindent a hanghullámok ihlettek, olyan organikus és fiatalos kinézetet kölcsönözve ezzel, ami méltó párja a megkülönböztető formatervnek.

Supervision műszerfal

SUPERVISION MŰSZERFAL - Az utastér közepén, a süllyesztett egységek között helyezkedik el a csúcstechnológiát képviselő Supervision műszerfal 4.3"-es TFT LCD kijelzővel, melyről könnyen és gyorsan leolvasható az összes szükséges információ.

Technológia a te kényelmedhez igazítva

INFINITY SOUND SYSTEM™ - A nyolc hangszórón és a hatékony külső erősítőn túl egy fejlett tapintásérzékenységű, 8"-os LCD érintőkijelző gondoskodik a kényelmes kezelhetőségről. Az AUX, iPod, USB és Bluetooth felszereltségeknek köszönhetően könnyedén játszhatod le kedvenc zenéidet mobil eszközeidről.

Infinity sound system

4 IRÁNYBA ÁLLÍTHATÓ, FŰTHETÖ KORMÁNYKERÉK - Miért kötnél kompromisszumokat a kényelem terén? A kormánykerék 4 irányba (fel-le, elöre-hátra) is könnyen állítható, tökéletesen ergonomikus testtartást biztosítva a vezető számára. Ráadásul a beépített fűtőegységnek köszönhetően hideg napokon gyorsan felmelegíti a kezed.

MULTIFUNKCIONÁLIS KORMÁNYKERÉK FLEX STEER RENDSZERREL - A kormánykeréken kialakított intuitív kezelőfelület maximális kényelmet biztosít és csak a kisujjad kell mozdítanod. Kezeld a hifit, a tempomatot, a Bluetooth-kapcsolatot és a központi rendszert, vagy válassz a Kia Soul három Flex Steer vezetési módja közül: Normál, Komfort és Sport.

INTELLIGENS PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER (SPAS) - A Smart Parking Assist System (SPAS - Intelligens Parkolássegítő Rendszer) segítségével a párhuzamos és a merőleges parkolás egyaránt gyerekjáték. A lökhárítókon elhelyezett tizenkét érzékelő felismeri a lehetséges parkolóhelyeket, a kormánykerék pedig automatikusan a megfelelő irányba fordítja az autót. Neked mindössze a sebességet és a sebességfokozatot kell megválasztanod.

Iintelligens parkolássegítő

ECODYNAMICS - Az EcoDynamics technológia környezetvédelmi és gazdaságossági szempontból egyaránt előnyös: Az ISG (Idle Stop and Go) rendszer automatikusan leállítja a motort, ha a Kia Soul megáll, így csökkentve a fogyasztást és a CO2 kibocsátást.

Adatlap - Tények, tények, tények!

TELJESEN ÚJ ALVÁZ - Az új KIA Soul teljesen új alvázat kapott. Az előremutató formatervnek és az új technológiáknak köszönhetően csökkent a zaj és a rázkódás, illetve javult az úttartás a kiegyensúlyozott és komfortos utazás érdekében - nagy sebességnél és egyenetlen útviszonyok között is. Ez mind a KIA Soul prémium vezetői élmény része.

A MOTOR JELLEMZŐI - Az új KIA Soul benzines és dízel motorral egyaránt kapható. Válassz igényeid szerint motort és váltót, utóbbiból 6-sebességes kézi és automata áll rendelkezésedre! Akármelyik kombinációt is választod, biztosan számíthatsz a megnövelt teljesítményre, a gyors válaszidőre, a kedvező fogyasztásra, a tartósságra és nem utolsó sorban a kiemelkedő vezetési élményre.

Gondtalanság

Gondold el, mostantól 7 évig egyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod! Ezt nyújtja a minden KIA modellre, így a Soulra is vonatkozó, az autóiparban kimagasló 7 év garancia. A garancia a lejáratig a jármü késöbbi tulajdonosaira is átruházható, ami növeli az autó értékállóságát.

7 év garancia

TA KIA 7 évre / 150 000 kilométerre szóló garanciája érvényes az EU összes tagországára (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt) a helyileg hatályos jogszabályok szerint.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Soul

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia Ceed kombi

Kia ProCeed

Kia Stonic

Kia Optima PHEV

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk