Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / / Carens

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia CarensÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Sportos design

Teljesen megújult dizájnelemeivel a Carens feladja a leckét. Tigrisorr hűtőrács
Xenon és LED-lámpák, dinamikus tetővonal, illetve egészen kifinomult műszerfal és belső tér.

Panoráma napfénytető

Az új Kia Carens tetejének teljes hosszában végighúzódó panoráma napfénytető minden utas arcára mosolyt csal. Forró napokra szellőztetőréssel, minden más alkalomra végtelen égbolttal.

Első és hátsó LED-fények

Vízszintesen elnyúló fényszóróinak, vagány, ultratartós LED-ekkel ellátott sportos hátsó lámpáinak és különálló irányjelzőinek fénye ragyogó nappal, vagány dizájnja pedig éjjel-nappal

Műszerfal

A vezető ülésben a tökéletes kilátás és kimagasló kényelem mellett high-tech játszótér várja a sofőrt intelligens, stílusos kezelőfelületeivel.

Minőségi anyagok

Családi autó lévén minden utas igényének megfelelő belső anyagokat választottunk. Csúcskategóriás szöveteket és prémium érzetű varrásokat találsz, bármelyik ülésben is ülsz.

7 ülés

Ideális elrendezést biztosíthatsz minden utazáshoz 7 utasnak elegendő térrel, legyenek felnőttek, gyerekek, barátok vagy háziállatok.

Síkba dönthető ülések

Tökéletes elrendezés az útnak és a csomagok méretének megfelelően: ledönthető első utasoldali ülés; 3 függetlenül mozgatható, csúsztatható, 3:3:3 arányban lehajtható középső ülés és 50:50 arányban osztott ülések a harmadik sorban.

Tágas és alakítható tér

A gondos és ötletes dizájnnak köszönhetően az egész család a keze ügyében, mégis rejtve tarthatja az utazás kellékeit összecsukható asztalok, praktikus zsebek és az egész utastérben fel-felbukkanó, okos tárolómegoldások segítségével

Bőséges raktér

A Kia Carens 1650 literes csomagtérkapacitásával és széles körű variálhatóságával tökéletesen megfelel az MPV követelményeinek. Ekkora raktérrel nem kell többé attól tartanod, hogy nem fér el mindened az autóban.

Intelligens parkolássegítő rendszer

Technológiai újításaink a vezetői élmény maximalizálását célozzák meg.
Az intelligens parkolássegítő rendszer ennek tökéletes példája: gyakorlatilag leparkol helyetted. Ezt hívjuk mi intelligensnek.

Fűtés és szellőztetés

Az egyik legkellemesebb érzés felmelegedni a hidegben vagy lehülni a hőségben. A fűtött és szellőztetett első ülések, fűtött hátsó ülések és fűtött kormánykerék kényelmes utazást biztosít mindenkinek a kinti időjárástól függetlenül.

Tolatókamera

Hátramenetben automatikusan bekapcsolódik a tolatókamera, mely az autó mögötti akadályokról és területekről ad pontos információt, megkönnyítve ezzel a manuális parkolást.

4.2" TFT LCD-kijelző

A műszerfal közepén elhelyezett 4.2" TFT LCD-kijelző minden szükséges szöveges vagy vizuális információt rendelkezésre bocsát az egyes ajtókról, üzemanyagszintről, gyújtás állapotáról, plusz egyéb, szabadon választható menüpontokról.

Kényelmesen kezelhető érintőképernyős kijelző

Kedvenc zenéidet könnyedén elérheted és néhány érintéssel vezérelheted. Egyszerűen csak csatlakoztasd a CD-s rádióhoz a lejátszódat USB- vagy AUX-kábel segítségével és élvezd vég nélkül a dallamokat!

Xenon fényszórók

Éjszaka és rossz időjárási körülmények között különösen fontos optimális látási viszonyokat teremteni. A Kia Carens különleges tervezésű Xenon fényszórói segítenek minimalizálni a potenciális veszélyeket és beragyogják az utat több irányban is.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

Sosem fogsz kiesni az út ritmusából! Ez csodás hír a sofőrnek, az utasoknak és mindenkinek az autó körül.
A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer hanggal jelzi a véletlenszerű sávváltást – szélvédőbe ágyazott kamera monitorozza az autó sávhoz viszonyított helyzetét.

Általános biztonsági funkciók

Élvezd az innovatív biztonsági megoldások teljes rendszerének köszönhető nyugalmat! Ezek közé tartoznak a menetstabilitást szabályozó rendszerek (VSM és ESC), a 8 légzsák és a blokkolásgátló (ABS).

7 év Kia garancia

Egy gonddal kevesebb.

Képzeld el, hogy a következő 7 évben egy dolog miatt biztosan nem kell aggódnod! Pontosan ezt ajánljuk piacvezető garanciánkkal: 150 000 km gondtalan autózás, plusz akár 12 év átrozsdásodás elleni garancia és 5 év fényezés garancia. Sőt, a Kia 7 éves garanciája teljes mértékben átruházható a következő tulajdonosra, így egy esetleges eladás még kedvezőbb lehet.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Soul

Kia Ceed

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia Ceed kombi

Kia Carens

Kia ProCeed

Kia Stonic

Kia Soul EV

Kia Optima PHEV

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk