Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / / Venga

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia VengaÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

KÍVÜL-BELÜL TÖKÉLETESEBB

Az első Kia Venga bevezetése után öt évvel kifinomultan átdolgozott formában, felfrissített stílussal jelentkezik ez a roppant népszerű egyterű, megőrizve a tőle elvárt praktikumot, sokoldalúságot és megbízhatóságot. A legújabbb modell új elöl-hátul új megjelenést, kifinomultabb belső kialakítást, új könnyűfém keréktárcsákat és gazdagabb opciós listát kínál.

LETISZTULT STÍLUS

A Kia európai tervezőcsapata a 2015-ös Vengát számos olyan feltűnő stíluselemmel látta el, amelyek rendkívül modernek, ugyanakkor megőrzik az egyedi Kia-jelleget. Ilyen a nagyobb "tigrisorr hűtőmaszk" a különálló, áthelyezett Kia emblémával és az áttervezett alsó rács beépített ködfényszóróval és nappali ledvilágítással. Hátul vízszintes krómdíszítés társul a szintén ledes új, hátsó lámpacsoporthoz.

KÉNYELEM AZ UTASTÉRBEN

A megújult 2015-ös Kia Venga utasterének minőségét fényes díszítőelemekkel hangsúlyozott sötétebb fémdekoráció emeli. Újdonság az új középkonzol és a navigációs rendszer, valamint az opcióként rendelhető fűtött kormánykerék, ami hideg időben is kellemessé teszi a vezetést. Az új utastér stílusos és igazán tágas – köszönhetően a Venga kategóriájában szokatlanul nagy tengelytávjának (2.615 mm) és 1.600 mm-es magasságának. Felszerelései közé tartozik egy 130 mm-en csúsztatható, 60/40 arányban osztva dönthető hátsó ülés, amely a padlóval síkba fektetve sokoldalú és tágas csomagteret kínál.

A HOZZÁD ILLŐ MOTOR

Bármilyen legyen is a vezetési stílusod, a megújult Venga kielégíti az igényeidet. A különböző piacokon akár hétféle 1,4 és 1,6 literes benzines illetve dízelmotorból lehet választani, amelyek 77-128 lóerő teljesítményt nyújtva öt- vagy hatfokozató kézi, illetve négyfokozatú automata sebességváltón keresztül hajtják az első kerekeket. A Venga széria minden motorjához megrendelhető a Kia fogyasztáscsökkentő ISG start-stop technológiája. Az ISG-vel felszerelt modellek CO2 kibocsátása akár mindössze 114 g/km is lehet (az 1,4 literes CRDi dízelmotorok esetén).


 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Venga

Kia Niro PHEV

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk