Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Hírek /

Kia - Duna Autó Zrt.

KIA Soul EV akár 7.999.000 Ft-ért*!


Budapest, október 10. - 2016. október 27-től megnyílik a lehetőség, hogy KIA Soul EV vásárlásához az ügyfelek vissza nem térítendő állami támogatást vegyenek igénybe.
A megpályázható állami támogatás mértéke Soul EV esetén 1.500.000 forint. Ezen felül most a KIA egyedi akció keretén belül további bruttó 460.000 forint árelőnyt biztosít, így 9.959.000 forint helyett 7.999.000 forintért vásárolható meg a Soul EV.

A Soul EV a Kia első globálisan értékesített elektromos autója, 2014-es bevezetése óta egyre több piacon hódít. Az elsősorban városi közlekedésre szánt modell kiváló alternatíva a környezetvédelemre fogékony ügyfeleknek.
A hagyományos, belsőégésű motoros modellhez hasonlóan az elektromos Soul is azonnal felismerhető jellegzetes formájáról. A vidám formaterv és a praktikus, öko anyagokat is felhasználó prémium színvonalú belső tér mellett, kategóriájának egyik legjobb hatótávolságával is büszkélkedhet a Soul EV. Az elméleti hatótáv 212 km, városi-elővárosi üzemben 150-160 km a reális, országúton, autópályán pedig 100-130 km.

Az elektromos Soul különlegessége természetesen nem merül ki a formatervben. A Kia összes modelljéhez hasonlóan, az egyedülálló 7 éves, 150 000 km-es gyári garancia Európában is jár hozzá.

Modellismertető


A márka 'zöldautó-célkitűzései' szerint a Kia 2020-ra piacvezető szerepet kíván betölteni a csekély károsanyag-kibocsátású gépkocsik szegmensében. 

A várakozások szerint az ötéves fejlesztési terv keretében a Kia tovább növeli a fogyasztáscsökkentő technológiák kutatására-fejlesztésére irányuló beruházásokat, és vadonatúj modellekkel, illetve élvonalbeli hajtásláncokkal jelentkezik a nemzetközi piacokon.
A Kia anyavállalata összesen 11,3 milliárd koreai won értékű beruházással segíti az új, környezetbarát modellcsalád fejlesztését, illetve a vállalati CO2-kibocsátás további mérsékléséhez szükséges létesítmények építését. A beruházás várhatóan több ezer új munkahelyet is teremt a márka
belföldi kutatás-fejlesztési részlegeiben.
„A nemzetközi piacokon egyre markánsabb kereslet mutatkozik az elektromos járművek iránt, amit az olaj árának várható emelkedése is felgyorsít.” – mondta Ki-Sang Lee, a Kia Motors Corporation környezetbarát gépjárművek kutatás-fejlesztési központjáért felelős alelnöke. „Az elektromos és
hálózatról tölthető hibrid gépkocsik piaca a következő években intenzív növekedés elé néz. A Kia ezzel a beruházással képessé válhat új termékek és technológiák megvalósítására, és a növekvő kereslet kielégítésére.”

*Az elektromos meghajtású gépjárművek állami támogatásának feltételrendszere egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett ár kizárólagosan tájékoztató jellegű, az nem minősül hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréssel és bővebb tájékoztatással forduljon a KIA Márkakereskedőkhöz. Regisztrált kereskedőink mind az autó kiválasztásában, mind az ügyintézésben teljeskörű segítséget nyújtanak.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk