Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Modellek / Új Rio

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia Új RioÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.

Az új KIA RIO Vetekedik a nagyokkal

Bemutatjuk az új Kia Rio-t!


Egy kis méretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel.

A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadontúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben.

Nézze meg a saját szemével, és próbálja ki az elsők között!

 
 

Ne érje be kevesebbel

Dinamizmus

A környezettől azt kapjuk vissza, amit adunk, ezért arra törekedtünk, hogy jól bánjunk vele. A vadonatúj Kia Rio környezetbarát 1.0 T-GDI motorral érkezik.


Külső design

Merész, új külsejének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, és készen áll rá, hogy az utakat kifutóvá változtassa.

 
 

Belső design

A külsőségek mellett a belső is számít. A vadonatúj Kia Rio-ban elegendő hely várja Önt, barátait és családját is. De nem csupán egy tágas városi autóról van szó. Az alumínium pedálokkal és a bőr kormánnyal emlékeztetjük Önt, hogy a középpontban még mindig a vezetés áll.

Intelligens kapcsolódás

Tudjuk, hogy van három dolog, amit minden sofőr utál: útbaigazítást kérni, összecsomósodott kábeleket rendezni és olyan pici kijelzőt nézni vezetés közben, amihez nagyító kell. Ezeket a gyötrelmeket kiiktattuk az új Kia Rioból. A Kia Online szolgáltatások - melyeket a TomTom (1) üzemeltet - minden úticélt kerülőutak nélkül segít elérni -, míg az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ (2) vezetéknélküli kapcsolódást biztosít mobiltelefonja és az új Kia Rio között. A 8 colos érintőképernyő pedig semmilyen részletet nem rejt el a szeme elől.

 

Fűtött ülések és kormány

Egy hideg autó hasznos, ha nincs hűtőszekrénye, de valójában kellemetlen. Még jó, hogy a vadonatúj Kia Rio fűtött ülései és kormánya kényelmessé teszik az utazást.


Tolatókamera

A tolatás ugyanolyan élvezetes, mint az előre haladás. Főleg a vadonatúj Kia Rioban elhelyezett tolatókamera segítségével. Mindent látni fog, ami az autó mögött történik, és persze bemanőverezni is segít minden parkolóhelyre. Varázslatnak tűnik, de ez az okos Kia Rio.

 
 
 
 

Okos kulcs

A táska jó dolog, de többnyire tele van. Ami azt jelenti, hogy nehéz benne megtalálni bármit is. Különösen az autó kulcsait. Most képzelje el egy pillanatra, hogy nincs többé szüksége kulcsra ahhoz, hogy kinyissa és elindítsa vadonatúj Kia Rioját.

Drive Wise technológiák.

Fedezze fel a Drive Wise technológiákat (3) - a Kia vezetési és támogató technológiáinak jövőjét. Megnövekedett biztonságérzetet ad Önnek, hogy jobban kiélvezze a vezetés örömét.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer Senki sem tökéletes, és ez teljesen rendben is van. Mert a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer azonnal jelezni fogja, ha letér a sávjáról. Jó érzés egy ilyen funkciót tudni a fedélzeten, nem igaz? Autonóm vészfékrendszer

Még egy megfontolt sofőr is hibázhat, ilyen az ember. De az új Kia Rio felkészül a hibákra. Az Autonóm Vészfékrendszer (4) segítségére siet a gyalogosokkal vagy más járművekkel történő potenciális ütközések esetén és még időben megállítja az autót.

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk