Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Modellek / Niro PHEV

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia Niro PHEVÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Ismerje meg az új Kia Niro Plug-in Hybrid változatát. A környezetbarát és divatos autó nagyobb akkumulátorral rendelkezik, mint egy sima hybrid hajtású jármű, így jóval hosszabb távon képesek tisztán elektromos módon működni.
 

 

Design

Az új Kia Niro-n már külsőre látszik, hogy egyedi: LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések teszik különlegessé. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről.

Modern belső tér

A műszerfalon elhelyezett navigációs kijelzőn és a 7”–os supervision műszeregységen mindent nyomon követhet, ami az autó üzemmódját, energiaellátását, töltöttségét illeti. Visszajelzést ad a vezetési stílusról és hatékonyságról is. 

Kis autó, nagy lehetőségekkel

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid nem olyan kicsit, mint amilyennek tűnik! A tágas belső tér tele van a maximális kényelemért és sokoldalúságért felelős jellemzőkkel. Ilyen a 8 irányban állítható vezetőülés, a 60:40 arányban dönthető hátsó ülések. Egyetlen autó, megannyi lehetőség. Hogy még ennél is többet kínáljon, az új Kia Niro Plug-in Hybrid figyelemreméltó 324 literes csomagteret biztosít. Tehát, bármit is kell szállítania - legyen az a bevásárlás, poggyász vagy a kutya - mindennek van helye.

Folyamatos kapcsolatban a világgal

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál.4 Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal5, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról.6,7
 

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk