Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / Rólunk

Kia - Duna Autó Zrt.

Rólunk mondták


Kósz Zoltán (kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó)

Miért pont minket választottál? Mi a véleményed a Duna Autóról?

Prózai az ok. Egy ismerős akkoriban ott dolgozott, Ő hozta, illetve a mai napig is hozza a kisfiát - aki mostmár nagy - vízilabdázni.

Elégedett vagy a Duna Autó márkaszervizével?

Igen, nagyon. Elkísértek egyik pulttól a másikig, megmutatták, hol írjuk alá. Azóta is jó kezekben vagyunk, bármikor megyünk. Nagy Csaba munkafelvevővel már baráti viszonyba kerültünk. Azt gondolom, hogy az a fajta biztonság, ami kell egy ügyvédhez, egy orvoshoz itt is szükséges. Akinek van egy autója, amire rá van utalva, akkor jó, ha van egy jó szervizháttér mögötte, ezt fontosnak tartom és eddig nem is csalódtam.Kállai Ákos (világbajnok és olimpiai ezüstérmes öttusázó)

Mikor kerültél kapcsolatba a Duna Autóval? Miért pont minket választottál?

Éppen adtam el az autómat, amikor volt egy akciójuk, és az édesapámon keresztül jutottam el a Duna Autóba nézelődni. Így viszonylag hamar lerendeztük a régi autóm lecserélését az újra.

Elégedett vagy a Duna Autó szolgáltatásaival, mind a szervizzel, mind az értékesítőkkel?

Igen, abszolút. Nagyon gyorsak, teljes mértékben kielégítő volt a kiszolgálás. Semmiféle problémám nem volt. Úgy hozta a sors, hogy nemrég behoztam a kocsimat garanciális javításra és azt azonnal megcsinálták, nem kellett várakoznom vagy otthagyni az autót. Amit pedig akkor nem tudtak kicserélni, azért visszahívtak és 10 percen belül azt is elrendezték. Úgyhogy maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom a Duna Autót.Komáromi Pisti (zeneszerző, szövegíró, előadóművész)

Milyen autóid voltak a múltban? Gondolom párat elfogyasztottál az évek során.

Egyszerű a válasz, mert a Duna Autóval van egy mondhatni baráti kapcsolatom, ami azt jelenti, hogy a kocsijaimat onnan veszem. Ez úgy néz ki egész pontosan, hogy mindig vadonatúj autót veszek, amikor egy autó 3 éves lesz, akkor nagyjából eléri a 100 000 km-t, mert annyit megyek a fellépések és egyebek miatt. A Duna Autó ténylegesen széles kínálattal vár mindenkit, nem csak új autók vannak, használtautó telep is, ahol felértékelik, beveszik az autómat, a pénzt nem kapom meg, hanem átvonulunk a szalonba és kiválasztjuk a következő kocsit. A különbözetet kifizetem és elhozom az új autómat. Most egy full extrás KIA Cee´d-em van, előtte pedig egy Mitsubishi Colt-om volt. A választást nem egyedül végzem el, mert a Duna Autóban vannak kiváló autószerelők, a Priál Krisztián a Mitsubishi szervizvezetője. Majdnem hogy azt mondanám, hogy Ő adja az ötleteket nekem. Nagyon-nagyon jó tanácsokat ad, hiszen Ő szereli össze és szét a kocsikat, és ha valaki, akkor Ő aztán tényleg tudja, hogy melyik az a kocsi, ami szerviz-igénytelen, megbízható és úgy működik, ahogy kell. Még azt is elmondhatom, hogy amikor kapom ezeket a kocsikat, esetenként előfordul, hogy rajta van a Duna Autó felirat a kocsi oldalán vagy a motorháztetőn. Ilyenkor mindig mondom a marketingvezetőnek, hogy ne szedjék le, járok én azzal is szívesen. Úgyhogy az összes kocsim, ami van, attól függetlenül, hogy az én tulajdonom, vagy a cégem tulajdona, rendelkezik a Duna Autó feliratokkal. Volt ebből egy nagyon aranyos sztorim is. Mentem a Duna TV-be reggeli műsorba szerepelni, nagyon nehéz volt megállni a székház környékén. Sorompóval lezárt rész van ott, megérkeztem a bejárathoz és felnyílt a sorompó. Bementem a kocsival, és akkor döbbentem rá, hogy miért volt.. hát rajta volt, hogy Duna Autó.

Ezek szerint pozitív a véleményed a Duna Autóról. Esetleg szerviz tapasztalataid voltak már nálunk?

Voltak, bizony. Miután fegyelmezett katonaember vagyok a múltamat tekintve, ezért pontosan időben, garanciális szervizre viszem a kocsit, amikor mindent megcsinálnak, nekem egyéb gondom nem szokott lenni a kocsival. És most jön a tapasztalat: Jártam úgy néhány kocsimmal, hogy a megengedett sebességgel, 130-cal mentem az autópályán éjjel 2-kor. Egy nyúl keresztben átszaladt, és úgy leszakította az ütközőt, ahogy kell. Tehát ilyen problémáim már voltak. Akkor megtapasztalhattam azt, hogy hála Istennek, komplett rendszer ez a Duna Autó: nem csak az, hogy megveszem az új autót, elhozom és mindenki megy a dolgára, hanem ott van a szerviz, a karambolos javítóközpont, a biztosítás, és így mindent egy helyen el lehet intézni Ez nekem nagyon jól jött akkor is és nagyon örültem, hogy ez így van. Magyarul azt lehet mondani, hogy én nem csak megveszem a Duna Autóból a kocsit, hanem a használtautó telepet is igénybe veszem és, ha az előbbihez hasonló dolog történik, akkor a karambolos javítóközpont szolgáltatásaira is sor kerül. Úgyhogy ez együtt nagyon jó.Ullmann Mónika (színésznő)

Voltál szeptember 17-én a Duna Autó Sportnapján, ahol dedikáltál is. Hogy tetszett a rendezvény?

Nagyon tetszett és az volt a meglepő, hogy reggel is ott voltam és a záráskor is, és ugyanazok az arcok maradtak ott, tehát nyilván az emberek is jól érezték magukat. Tartalmas volt, a gyerekek örültek. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy a Duna Autóban egy ilyen egész napos program létrejöhet, de jó volt látni, hogy tulajdonképpen reggel 10-től este 5-ig ott voltak a családok és együtt voltak, játszottak, versenyeztek.


 
Papp Gergely (műsorvezető, szerkesztő-riporter)

Mikor kerültél kapcsolatba a Duna Autóval?

A mostani Subaru Foresteremet hozom szervizbe ide, a Duna Autóba. Mátyás Gáborék szokták bütykölni. Mindig nagyon rendesek, jófejek, azonnal fogadnak, nagyon korrekten megcsinálnak mindent. Mátyás Gáborért meg odavagyok, nagyon meg vagyok vele elégedve, mindent neki köszönhetek, hogy ha valami gond van az autómmal, akkor azt azonnal megbütykölik.


Mi a véleményed a Duna Autóról? Mik a tapasztalataid?

Imádom, fantasztikus. Nagyon tetszik az ötlet, hogy egy helyen ennyi minden van. És a legfontosabb az tényleg az, hogy akármilyen gondommal megyek oda, mindig meg tudják oldani, mindig nagyon készségesek és nagyon korrekt áron dolgoznak. Két kedvenc szerelőm Mátyás Gábor és Juhász Péter, őket igazán megkedveltem. Bármi baj van, az autóval ők mindig megtalálják mi a probléma. Ezúton is üzenem nekik, hogy köszönöm srácok.Baló György (magyar televíziós újságíró, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója)

Mikor került kapcsolatba a Duna Autóval?
Amikor a jelenlegi autómat, a Subaru Legacy-t vásároltam. Előtte egy másik Subarum, egy limitált szériás full extrás kombim volt, 11 hónapos, ezt abból az alkalomból forgalmazták, hogy a Subaru forgalmazása 25 éves lett Németországban. Azt az autót az MTV székház ostrománál felgyújtották és leégett. Ezután jöttem a Duna Autóba és vettem meg a mostani ˝fapados˝ Legacyt, amiről kiderült, hogy fapadosként is minden benne van, amire szükségem van.

Mi a véleménye a Duna Autóról? Pozitívak vagy negatívak a tapasztalatai?
Csak pozitív tapasztalataim vannak. Nagyon segítőkészek és nem utolsó sorban közel van a munkahelyemhez is.

Szervizszolgáltatásainkról milyen véleménnyel van?
Elégedett vagyok a szerviz szolgáltatásaival, rugalmasak és gyorsan is dolgoznak, ezért is hozom az autómat a Duna Autó szervizébe. Ez a két dolog nekem sokat ér.

 

Kovács Kati (előadóművész, énekesnő, színésznő, dalszövegíró)

Ha jól tudom, egy Outlanderrel és egy Sportback-kel jár, elégedett az autókkal? Miért pont ezeket a modelleket választotta?

Maximálisan elégedett vagyok velük. Azt mondom, hogy sok múlik a főnökön és az üzletpolitikán. Annak idején megálltunk nézelődni a Róbert Károly körúton, ahol volt egy szalon, bementem megnézni az autókat. Akkor még nem tudtam dönteni. Hámori László hívott fel később telefonon, hogy elmennék-e a Zay utcába. Így kerültem kapcsolatba a Duna Autóval. Ha ő nem hívott volna fel engem, akkor nem is vettem volna autót. Azóta is tart a mi barátságunk, most már a 4. autónál tartok. Annyira jó az autó, hogy amikor voltam kinn Romániában, telibe találtunk egy tíz centis betondarabot, a hangfalaktól a zongoráig minden felugrott a mennyezetre, de azzal az autóval haza tudtunk jönni. Tulajdonképpen semmi baja nem esett. Szerintem ezt egyetlen autóval sem tudtuk volna megcsinálni.


Mikor került kapcsolatba a Duna Autóval?

1994 körül. Ez már egy tartós kapcsolat.


Mi a véleménye a Duna Autóról? Pozitívak vagy negatívak a tapasztalatai?

Nagyon pozitív. Bármi történik, mindig segítenek. Egyszer nekünk szállt egy madár éjszaka. Akkor is azonnal segítettek kijavítani a hibákat, hogy tudjunk közlekedni. Nekem rendkívül pozitív a véleményem és ez nem a sajtónak szól. Az én hűségemet ők is viszonozzák. Még házasságban is szép lenne ez a kapcsolat.


A Duna Autó szervizszolgáltatásairól milyen véleménnyel van?

Nagyon elégedett vagyok, gyorsak, készségesek és betartják az ígéreteiket. Egyszer az egyik autóm nem működött és kaptam egy kölcsön autót, egy kétezres Mitsubishi Galantot. Mondtam is: ˝Úristen, ez repül, mint a madár.˝ Az a készségesség, hogy nem egy lehasznált, alapfelszereltségű autót kaptam kölcsönbe, hanem rögtön egy jobbat, ettől a kedvességtől le voltam nyűgözve. A karosszériások is nagyon sokat segítettek, amikor nekünk szállt a madár. Őket külön szeretném megdicsérni. Továbbá a szerelőknek is nagyon sokat köszönhetek, hiszen mindig nagyon jól megcsinálják az autómat, ha arra kerül sor.
Gyarmati Andrea (olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok magyar úszó, orvos)

Mikor került kapcsolatba a Duna Autóval?

Körülbelül 4 éve. A barátnőm dolgozott korábban egy másik kereskedésben ahonnan átjött a Duna Autóba. Én is követtem a barátnőmet és itt ragadtam.


Mi a véleménye a Duna Autóról? Pozitívak vagy negatívak a tapasztalatai?

Segítőkészek, kedvesek, bármilyen hasfájásommal lehet hozzájuk fordulni, akár személyesen, akár telefonon. Csak a legjobbakat tudom elmondani!


Szervizszolgáltatásainkat vette már igénybe? Ha igen, milyen véleménnyel van róla?

Semmi kifogásom nincs, ha lenne, akkor elmentem volna máshova. Előfordulnak koccanások, itt-ott nekem jönnek, akkor azt tökéletesen megoldják, ha valami problémám van, ha szervizelni kell, azt is. Elégedett vagyok emberileg és szakmailag is, már amennyire ezt meg tudom ítélni: ha kijavítanak valamit, akkor utána tudok a kocsival járni. Még egy nagyon fontos dolog, általában szükségem van csereautóra, mert nem tudom autó nélkül megoldani a munkámat, és ebben is fordulhatok a Duna Autóhoz.Bánkuti Gábor (autószerelő, autóversenyző)

Mikor kerültél kapcsolatba a Duna Autóval?

A Bánkuti MotorSportnak a legelejétől fogva, azaz 1994 óta van kapcsolata a Duna Autóval, a Duna Autóval. Azóta folyamatos az együttműködésünk. Ez idő alatt nyolc Magyar Bajnoki címet szereztem és számtalan Európa-bajnoki futamon álltam rajthoz az ő közreműködésükkel. Még akkor is mellettünk állt és támogatott a cég, élén Ormos István vezérigazgatóval, amikor bejött a gazdasági válság, és ez a Duna Autót sem kerülte el. Sokat köszönhetünk Neki és a cégének, hiszen így nem kellett kihagynunk évet, éveket. A technikai sportokhoz rengeteg pénz kell, sajnos a tehetség és a munka önmagában nem elég, szükség van támogatókra. A Duna Autó egy biztos pont a sportpályafutásomban, ezért hálás vagyok nekik. Nagyon remélem, hogy kapcsolatunk a jövőben sem fog változni. Mi mindent megteszünk ennek érdekében.


Mi a véleményed a Duna Autóról?

Munkakapcsolat is van közöttünk, hiszen Peugeot márkakereskedése is van a Duna Autónak, így a Peugeot alkatrészeket náluk vásároljuk meg. Emellett a szervizszolgáltatásokat is igénybe szoktam venni a Duna Autóban. Az ottani srácokkal nagyon jóban vagyok, jó az emberi kapcsolatunk, viszonyunk. Ha esetleg olyan alkatrészre van szükségem, ami nincs raktáron, akkor is azonnal intézkednek, és másnap, de legrosszabb esetben két nap múlva már ott van az áru, amit kértem. A szervizszolgáltatásoknál egy pár dolgot szoktam igénybe venni, mivel autószerelő lévén én szerelem az autókat. A szervizhez általában hibakód-olvasásért, programozásért, a computer új softver-töltéséért fordulok, de szoktam időnként élni az akciós szervizes ajánlatokkal, pl. autóátvizsgálás, légkondi tisztítás stb. A szervízszolgáltatásról is kizárólag pozitív véleményem van, róluk is és az ott dolgozó szakemberekről is csak jót tudok mondani.Gáspár Laci (énekes)

Nagyon gyorsan, és nagyon szakszerűen végezték el az autómon a javítást az Duna Autó márkaszervizében. Miközben a kocsimat javították én kényelmesen és jóízűen megebédeltem az Duna Autó éttermében. Mire visszatértem a szervizbe már ott is várt a megjavított autóm tisztára mosva, pedig nem is kértem azt.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Duna Autó márkaszerviz szolgáltatásait, mert tisztelem azokat a helyeket, ahol értik a dolgukat a szakemberek. Én nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a kocsimat megbízható márkaszervizekbe vigyem, mert tudom, hogy jó kezekben van ott.

 


Mezei Ludvig

 
Bagaméry Zoltán

 
Gyovai Tünde

 
Baracsi Judit
 
 
 

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk