Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / / E-Niro

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia E-NiroÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

KIA E-Niro - A KIA legújabb tisztán elektromos Crossoverje

Az új Kia e-Niro új, izgalmas fejezetet nyit az elektromos közlekedés történetében. A környezetbarát autózás műfaját lehengerlő stílussal teszi izgalmasabbá. A 455 km hatótávolságot és gyorstöltés funkciót kínáló autó új mérföldkövet testesít meg az elektromos hajtáslánc technológia terén. Hamisítatlan crossover modellként a fejlett technológiát és kényelmet tágas, 451 literes csomagtartóval társítja. Az e-Niro számos egyedi megoldást kínál: ilyen a lenyűgöző rombusz mintázattal díszített, áramvonalas, zárt hűtőmaszk, amely beépített töltőnyílást tartalmaz. A látványos, nyíl alakú nappali fények, a lökhárítók és a 17 colos könnyűfém keréktárcsák egyaránt egyedi e-Niro kialakítást kaptak
Felvillanyozó Crossover


Az új KIA e-Niróval feltűnő lesz. Stílusosan kombinálja az olyan crossoverek tulajdonságaitt mint a tetősín vonala vagy az aerodinamika figyelembe vételével megtervezett zárt hűtőrács. Nyíl formájú LED helyzetjelzők mellett találhat légnyílások a LED hátsó lámpák és a kék szín jelzik hogy az autót áram hajtja.


Lépjen be Modern világba!

Minden információ - hatótáv, akkumlátor töltöttség, energia felhasználás - 7"-os LCD műszerfalon átláthatóan jelenik meg. A műszerfal elegáns fényes fekete színébe sítlusosan helyezkednek el a kezelőszervek. 7 különböző világításból kiválaszthatja az aktuális hangulatának megfelelő világítást


Tágas variálható tér!


A tér az új e-Niróban egy olyan luxus amit bárki kiélvezhet. A csomagtere 451 liter, amely a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssor lehajtásával 1405 literre növelhető.


Stílusos kényelem


A belő teret a minőségi anyagok és a gondosan megválogatott színek teszik hangulatossá, amelyet a kék és narancssárga színű díszöltések és a választható bőr üléshuzat még tovább fokoz.


ÚJ KIA E-NIRO


100% elektromos


Fedezze fel kényelem és a lélegzetelállító élmények világát. Az új e-Niro az azonnali gyorsulás az egyszerű töltés és a hosszú hatótáv élményével vár. Tágas, kényelmes, teljesen zajmentes utastér. Nullakárosanyag kibocsájtás.


Két hatótáv, kétféle életmódhoz

Válassza ki a megfelelő akkumlátor az Ön életmódjához! Nagyobb utazásokhoz: 64kWh akkumlátorral 455 km-t tehet meg egyetlen feltöltéssel . Városi vezetéshez: 39.2 kWh teljesítményű akkumlátornak 289 km-es a hatótávja.


Kényelmes tölthetőség


Használható 7.2 kW normál sebességű vagy 11 kW három fázisú váltóáramú gyorstöltést, otthon vagy nyilvános töltőpontokon egyaránt.


Egyszerű karbantartás és garancia


Kevés karbantartásra van szükség mivel nem szorul olajcserére az új e-Niro. Ne feledkezzen meg, hogy nem csak az autóra hanem akkumlátorra is ját a 7 év garancia.

Fedezze fel a csendes kényelem világátÉlje át azt a csend élményt, amelyet egy hagyományos autó nem tud megadni. Az új e-Nirot nem csak az elektromos meghajtás teszi halkká. A belső utastér tökéletes zaj és rázkódás elvezető képességgel rendelkezik.

Okos regeneratív fékezés


Négy fokozatban állítható. A maximális fokozatban elég egyetlen egy pedált használni, normál körülmények között elegendő csak a gázpedáll használata. Az adaptív sebességtartó automatikával együtt használva az autó magától képes tartani a követési távolságot.

Sportos gyorsulásFedezze fel az elektromos hajtás erejét. Felejtse el a túráztatást és a sebességváltót. Az elektromos motornak köszönhetően 7,8 mp alatt gyorsulhat fel 100 km/h sebességre. Végsebesség 167 km/h amellyel az új e-Niro kategóriájának leggyorsabb modellje lett.

Négy vezetési mód:Négy különböző vezetési mód segít személyre szabni a vezetési élményt. Az Eco+ garantálja a minimális energiafelhasználást, Az Eco hatótávot helyezi a teljesítmény elé, a Comfort a napi szintű vezetést teszi egyszerűvé, míg a sport a legjobb teljesítményt hozza ki a járműből.

Technológia és biztonság

Felejtse el az aggodalmat és a stresszt! KIA fejlett vezetéstámogató rendszereinek köszönhetően a vezetés biztonságosabb.


ÚJ KIA E-NIRO

Információ és szórakozás


Navigáció 10,25"-on és prémium hangzásUVO Connect szolgáltatások


Android Auto és Apple CarPlayVezeték nélküli töltés


 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk