Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / / Niro

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia NiroÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

Megérkezett az egyedülálló Crossover

A KIA BEMUTATJA: AZ ÚJ KIA NIRO. CROSSOVER. HYBRID.

Bemutatjuk a Kia valaha gyártott legkiemelkedőbb, rendkívüli crossoverét az új Kia Niro hybrid crossovert. Ezzel az autóval megtapasztalja egy modern crossover kiemelkedő tulajdonságait. A kompakt megjelenés, tágas és kifinomult beltér, a hybrid hajtás előnyeivel párosul; mint a rendkívül hatékony motor, az üzemanyag-gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás. Alig várja, hogy kipróbálhassa?

KÉT VILÁG LEGJAVA

A Hybrid motorral jól jár: hatékonyság és erő ötvözete.

 

Hybrid Szellemiség

Nyissa ki az új Kia Niro ajtaját és szálljon be! Most egy olyan crossoverben ül, mely nemcsak, hogy erőteljes, környezetbarát és megbízható, még a technológiai újdonságokban is bővelkedik. Mindezek mellet pedig még vezetni is élmény. Egy crossover, hybrid esszenciával. Nem rossz, ugye?

 
 
 

Hybrid Karosszéria

Az új Kia Niro azonnal elcsábít aerodinamikus, modern vonalvezetésével. A Niro elejét a Kia jellegzetes hűtőrácsa és a merész Bi-Xenon fényszórók koronázzák meg, melyek a legsötétebb éjszakát is nappallá változtatják. Pillantson be a felsőkategóriás, tágas utastérbe, ahol fényes díszítőelemek, bőrülések és bőséges csomagtér várja.

 

Hybrid Karma

Hatalmas dolgokat vihet véghez, ha beugrik a megfelelő ötlet. A sziluettet, melyet a crossoverek inspiráltak, alacsony károsanyag-kibocsátással kombináltuk. A Niro így üzemanyag-takarékosságban kategóriaelső a kompakt crossoverek között, csakúgy, mint a vezetési élményben: pihentető, miközben feltölt energiával.

Üdv a fedélzeten! Csúcstechnológia!

 

Intelligens Sebességtartó Automatika

Intelligencia akcióban! A Kia Niro automatikusan szabályozza a sebességet, hogy biztonságos távolságot tartson fenn az előtte közlekedőktől.

 

Holttér Figyelő Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelővel

"Ez a teherautó meg honnan került elő?" Búcsút inthet az ehhez hasonló gondolatoknak, amikor az új Kia Nirót vezeti.

 

8 colos navigáció Kia Kapcsolódási Szolgáltatásokkal, melyeket a TomTom és az Android Auto?; üzemeltet.

Előfordul, hogy nem veszi észre, hogy autója átcsúszik a szomszéd sávba. Amikor ez megtörténik, hang és villogó fényjelzéssel figyelmezteti a rendszer.


Sávtartó Asszisztens

Hasznos, ha van egy harmadik szeme vezetés közben. Előfordul, hogy nem veszi észre, hogy autója átcsúszik a szomszéd sávba. Amikor ez megtörténik, hang és villogó fényjelzéssel figyelmezteti a rendszer.

 

Hybrid Karosszéria

A kiváló navigációs rendszer mellett az új Niro egy lenyűgöző kapcsolódási szolgáltatáscsomaggal is rendelkezik, hogy Ön mindig naprakész legyen, miközben az Android Auto?;-nak köszönhetően okostelefonját kéz nélküli vezérlésre csatlakoztathatja.


Vezetéknélküli Telefontöltés

Elege van az összegubancolódott kábelekből? Az új Kia Niro Vezetéknélküli Telefontöltővel rendelkezik. Csak helyezze rá kompatibilis telefonját, és az azonnal tölteni kezdi anélkül, hogy bármiféle kábelhez csatlakoztatni kellene.Autonóm Vészfékrendszer Gyalogos Felismeréssel

A biztonság csapatmunka. Nagy segítség, ha ezt a funkciót csapatában tudhatja. Ha váratlan ütközés fenyeget, a Kia Niro segítségére siet a vészfékrendszer aktiválásával.

 
 

JBL? Prémium Hangrendszer

Az új Kia Niro valódi Prémium Hangrendszerrel érkezik: 8 hangszórós audio rendszer a JBL?-től, egy erőteljes 320 Wattos kimenettel és külső erősítővel. Jól hangzik, nem igaz?

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia Picanto

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Niro

Kia Ceed

Kia E-Niro

Kia Új Rio

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Stonic

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk