Kia - Duna Autó Zrt
Duna Autó Zrt
Címlap / / Xceed PHEV

Kia - Duna Autó Zrt.

Kia Xceed PHEVÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSEKépek
Modellismertető

DESIGN

Mivel a Ceed családot kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy a hibrid hajtásláncokat is befogadja ezért a PHEV modellek esetén minimálisak a külső eltérések. Hogy mi különbözeti meg külsőleg a plug-in hibrid verziót a benzines/dízeles modellváltozattól? Például a zárt „tigrisorr” hűtőmaszk, vagy a bal első sárvédő felett található töltőcsatlakozó.

Xceed Phev

Új dimenziókat nyit

Egy igazi, karakteres crossover coupé nagy hasmagassággal, robusztusan hosszú motorháztetővel és határozott ívű tetővonallal. A sportos lökhárító és a 18'' méretű kerekek az autó profilját még sportosabbá teszik, a LED fényszórók és az 'Ice Cube' LED helyzetjelzők pedig beragyogják az autó elejét és hátulját.

Xceed Phev

Drámaian hatásos

A csomagtérajtó meredek íve egészen a lökhárítóig vezeti a szemet. Az autó erőt sugárzó arányait és határozott megjelenését a terep diffúzornak és a dupla kipufogócsonkoknak köszönheti, ehhez adnak egy csipetnyi high-tech eleganciát a hátsó LED fényszórók.

BELSŐ TÉR

Xceed Phev

Íme az új komfortzónánk

A magasabb vezetési pozíció mellett tágas fejtér és lábtér gondoskodik a kényelmes utazásról. Mindegyik ülés gyorsan felfűthető, éppúgy, ahogy a kormány is. Az első üléseket ráadásul hűteni is lehet. A 'Driver Only' gomb megnyomásával pedig úgy élvezheti a fűtés vagy hűtés kényeztetését, hogy közben spórol az energiával.

Xceed Phev

Teret ad a szabadságnak

Az akkumulátor a hátsó üléssor alá került, így nem vesz el értékes helyet a csomagtérből. Az alaphelyzetben 291 literes hasznos terület a hátsó ülések lehajtásával akár 1243 literesre növelhető. A hátsó ülések 40:20:40 arányban dönthetők. Vontatni szeretne? A modell akár 1300 kg-os fékezhető vontatmányra is készen áll.

Xceed Phev

12,3" digitális műszerfal

A multifunkcionális digitális kijelző tűélesen mutatja a sebességet és a fordulatszámot. Itt jelennek meg a navigációs utasítások, a multimédiás információk, telefonhívások és a vezetési mód, illetve a töltöttség állapota is.

Xceed Phev

Könnyű hozzáférés

Az intelligens csomagtérajtó egyszerűsíti az életünket, amikor tele a kezünk csomagokkal. Az ajtó automatikusan nyílik, ha az autó hátuljához közelítünk a kulccsal a zsebünkben vagy a táskánkban.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A DRIVE WiSE olyan fejlett vezetőtámogató-rendszerek összessége, amik biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik számodra az utazást. A kevesebb stressz és figyelni való gondoskodik róla, hogy az új Kia XCeed Plug-in Hybrid vezetése még több szórakozást nyújthasson.

Xceed Phev
Xceed Phev
  • Adaptív sebességtartó automatika: tartja az ideális sebességet autópályán.
  • Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés: jelzi az elhaladó járműveket, így csökkenti az ütközésveszélyt.
  • Intelligens parkolást segítő rendszer: a tolatókamera segítségével a legszűkebb helyekre is segít beállni.
  • Ráfutásos ütközéskerülő támogatás: bármilyen veszély legyen előttünk, segít elkerülni az ütközést.
  • Sávkövető rendszer: biztonságos távolság nagy forgalomban is.
  • Távolságifényszóró-asszisztens: tompítja a reflektor fényét, hogy ne vakítsuk el a szemből érkezőket.
  • Tolatókamera: segít betolatni a parkolóba, együttműködik a mögöttes keresztirányú ütközésveszélyre figyelmeztetés funkcióval.

MŰSZAKI ADATOK

Xceed Phev

Fedezze fel a tisztaság erejét

A Kia első európai fejlesztésű plug-in hibrid hajtásláncában egy 8,9 kWh kapacitású akkumulátor, egy 44,5 kW teljesítményű elektromos erőforrás és egy 1,6 l-es GDI motort dolgozik hatsebességes duplakuplungos váltóval. A teljesítmény magáért beszél: 141 lóerő, 11 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra. Ráadásul a hétköznapi autózások nagy részét tisztán elektromos erőforrással is elintézhetjük.

Xceed Phev

Bemutatkozik a modern hibrid

A regeneratív féktechnológia a fékezés vagy gurulás során keletkező kinetikus energiát elektromos energiává alakítja az akkumulátor számára. A "szabadonfutás támogatás" szolgáltatás elemzi az útvonalat és segít eldönteni, mikor érdemes levenni a lábunkat a gázpedálról. A virtuális motorhang generáló rendszer tisztán elektromos módban lép működésbe, hogy a gyalogosokat figyelmeztesse az autó haladásáról.

Xceed Phev

Vezessen kedve szerint

Az EV/HEV gombbal a tisztán elektromos és hibrid mód között válthat. A második esetben az elektromos és a belső égésű motor egyszerre hajtja a járművet. A sport gomb lerövidíti az erőforrás reakcióidejét.

Xceed Phev

Töltés egyszerűen

Élvezze az egyszerű töltés kényelmét akár egy sima konnektort, akár nyilvános töltőpontot használva, ahol akár 2 óra 15 perc alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort. A töltés állapotát a kívülről is jól látható, műszerfal tetejére helyezett 3 LED-es töltésjelző mutatja.

Hogy működik a plug-in hibrid?

Hogyan tölthetjük az akkumulátort?

Miért érdemes plug-in hibridet venni?

A felszereltégi szintekről érdeklődjön munkatársainknál!

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

 

Kia Modelljeink Kia hírek-akciók Rólunk - Kia Kia értékesítés Kísérje figyelemmel a
Kia Duna Autó Zrt-t!
Kia
Duna Autó Zrt.

Kia E-Niro

Kia Picanto

Kia Új Sportage

Kia Optima sw

Kia Ceed SW PHEV

Kia Xceed

Kia Stinger

Kia Sorento

Kia Xceed PHEV

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW

Kia Optima

Kia ProCeed

Kia Niro

Kia Stonic

Kia Ceed

Kia Új Rio

Hírek Bemutatkozás Ajánlatkérés Címünk:
Zay u. 24. Budapest,
Telefon: +36 1 801 4203
Akciók Térkép Tesztvezetés Kia - Facebook Facebook
Alkatrész Munkatársaink Kia Magazin Kia - Youtube Youtube
Elérhetőség


Jogi és adatvédelmi politikánk